Over ons

Al sinds de wereldwijde opkomst in de jaren 40 zijn leren jacks tegenwoordig niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Ze zijn er voor alle leeftijden van jong tot oud en zijn perfect te dragen op een hippe spijkerbroek of een chino! Wanneer je een leren jas goed onderhoud met de juiste producten zal hij gegarandeerd heel lang mooi blijven! De unieke eigenschap van leer in vergelijking met andere materialen is: hoe langer je het draagt, hoe mooier het wordt! Je ziet ze tegenwoordig ook in veel verschillende kleuren. De leren jasjes van Jers zijn momenteel verkrijgbaar in het zwart, bruin, beige, blauw en rood.

Jers Wear staat bekend om zijn kwalitatief goedkope tijdloze Leren jassen heren van 100% duurzaam leer!
Jers is hét merk als je het hebt over kwalitatief hoogwaardige leren jacks voor heren!

Leren jacks heren | Jers Wear

Leer is een product dat voortkomt uit echt vakmanschap en vereist veel vakkundige behandelingen tijdens het productieproces voordat echt een kwalitatief goed product tot stand komt. Dit productieproces wordt door ons tot in de puntjes beheerst! Voor ons is het belangrijk dat een leren jas betrouwbaar is, lang meegaat en niet teveel overdreven frutsels heeft. Je moet natuurlijk waar krijgen voor je geld! Deze eigenschappen zijn van toepassing op onze heren leren jacks! Als modegevoelige man, geniet je toch van luxe producten! Wacht dan niet langer, neem een kijkje in onze webshop en vul je kledingkast aan met een stijlvol leren jack van Jers!

Doordat wij beschikken over een eigen atelier, opslagruimte en kantoor, geen gebruik maken van tussenhandelaren en dure marketing campagnes, kunnen wij onze vaste kosten laag houden en zo de beste kwaliteit leer en afwerking garanderen. Heren leren jacks goedkoop online kopen doe je makkelijk en snel in onze webshop! Kort samengevat krijg je dus meer kwaliteit voor minder geld!